Fotofestival Eindhoven
30 & 31 oktober 2021
Sectie-C (Eindhoven)

  • 20+ fotografen verbonden aan Eindhoven
  • Verrassende exposities op verschillende plekken op Sectie-C
  • Fotokafeine: samen eten & samen beleven (zaterdag 18:00u-22:00u)
  • Gratis entree, gratis parkeren
  • Eten, drinken en ontmoeten in onze Hidden Garden
  • Aanvangs- en sluitingstijd: 12:00u-18:00u (zaterdag en zondag)

 

Eerste editie Fotofestival Eindhoven:
20+ fotografen tonen het thema’Joy of Missing Out’.
Don’t miss it.

Wat hebben we het gemist. Een plek voor fotografen en beeldenmakers om hun werk te delen. Een festival om nieuwe ideeën op te doen en elkaar te ontmoeten. We hebben een fotofestival gemist. Daarom organiseren wij Fotofestival Eindhoven.

Wij gaan het gewoon doen. We zetten de eerste editie neer van een fotofestival voor professionele fotografen, beeldenmakers en gretige nieuwe talenten. We dagen de deelnemers uit multidisciplinair samen te werken met elkaar en andere creatieve makers en geven fotografie daarmee een vaste plek in het culturele landschap van Eindhoven.

Het thema van Fotofestival Eindhoven numero uno is ‘Joy Of Missing Out’. De afgelopen 18 maanden hebben veel fotografen en andere creatieve makers zekerheid en inkomen gemist. Liefhebbers van kunst en cultuur misten de evenementen. En in onze maatschappij was van alles mis. Tegelijkertijd ontstond er tijd en ruimte, nieuwe inspiratie en focus. Wat het opleverde, tonen de fotografen en beeldenmakers tijdens Fotofestival Eindhoven. Urgenter dan De Vooravond, stimulerender dan Easy Toys en lekkerder dan Heel Holland Bakt.

 

Volg ons op onze socials:
Instagram
Facebook

Steun onze crowdfunding op