FOTOKAFEINE

Fotokafeine is een plek van ontmoeting en inspiratie voor fotografen en creatieve beeldenscheppers. Tijdens de eerste editie van Fotofestival Eindhoven is er weer een fijne avond van samen beleven. Er is ruimte om elkaar beter te leren kennen en daarna vindt er een goed gesprek plaats tussen onze gasten en de gastheer.

Deze keer vertellen Saskia Overzee en Amanda Butterworth over hun creatieve samenwerking. Samen zoeken ze de grenzen op van het boek. Saskia’s kracht ligt in het maken en verzamelen van inspirerende beelden, teksten en quote’s. Amanda haar kracht ligt in het bedenken en aanscherpen van een concept en verhaallijn. De bundeling van hun kwaliteiten maakt elk nieuw project tot een uitdaging voor henzelf maar zeker ook de lezer.

Hun zelf uitgegeven publicaties waren o.a. te zien tijdens de Dutch Design Week, Foto Festival Naarden, Unseen Amsterdam, Offprint Paris, Polycopies Paris, les Recontres d’Arles, Artissima Turin, Manifesta Palermo, Tate Modern Offprint London.

Paul van Mameren van uitgeverij Lecturis is de gastheer van dit gesprek en zal Saskia en Amanda uitdagen het publiek inzicht te geven in hun creatieve proces.

Fotokafeine
= De opwekkende
stof tot inspiratie!

Zaterdag 30 oktober tussen 18:30 – 21:30u / Locatie Club-C op Sectie-C, Daalakkersweg 4 Eindhoven.

Entrée gratis, een donatie op VoorDeKunst wordt op prijs gesteld!

Volg ons op onze socials:
Instagram
Facebook